BRANDING SHOOT


Jij als ondernemer bent een uniek onderdeel van je eigen bedijf daarom wil je dat je klanten zien wie jij bent, waar je voor staat met je bedrijf en wat je bezighoudt. Mis je nog mooie, sfeervolle en professionele foto's die jou en jouw bedrijf laten zien?

Dan is de BRANDING shoot iets voor jou!


 Ik help je graag met een mooie selectie portreten, detailfoto's, sfeerbeelden en actieshots. We maken een totaalbeeld van jou en jouw business: 

Wie ben je? Wat doe je? Wat maakt jouw bedrijf uniek? 

Het resultaat is een mooie, gevarieerde fotoserie met beelden die je kunt inzetten voor bijv. social media, promoties en je website. Waarbij je overal dezelfde sfeer en stijl uitdraagt. Dit doe ik graag met een persoonlijke touch. We maken niet alleen profielfoto's, maar brengen ook in beeld wat jou uniek én echt maakt; Drink jij elke ochtend in je tuin een kopje thee of koffie? Of wandel je elke middag in het bos? Mediteer je graag? Ook dat zetten we op de foto.

 

Tijdens de fotoshoot hoef je niets bijzonders te doen, alleen jezelf zijn. Het gaat ervooral om wat je uitstraalt en wat de kijker voelt bij jou. De fotoshoot kan op elke gewenste plek plaatsvinden, dus heb je geen eigen bedrijfsruimte of atelier? Dat is helemaal geen probleem, dan zoeken we een mooie buitenlocatie of kom ik gewoon bij jou thuis(-werkplek).


Vooraf aan de shoot bespreken we uitgebreid jouw wensen en bedenken we samen hoe we jouw business zo goed mogelijk in beeld kunnen brengen. Aan de hand van een moodboard die ik op Pinterest voor ons aanmaak, bepalen we de look en feel die we gaan neerzetten tijdens de shoot.

​​

De BRANDING shoots zijn met name geschikt voor kleinere ondernemingen en ZZP'ers.

Sluiten de hieronder genoemde pakketten niet helemaal aan bij jouw wensen? Neem gerust contact op voor een voorstel op maat.


Note:

*Dit pakket kan ook uitgebreid worden met een MENTORING module.

*Dit pakket kan ook uitgebreid worden met een PRODUCT fotografie shoot.

Prijzen

PAKKET 1 |

€360*

• Telefonisch intakegesprek 

• Gepersonaliseerd Pinterest moodboard

• Tot 1,5 uur fotografie

• 16 zorgvuldig bewerkte fotobestanden in hoge en lage resolutie

• 1 locatie naar keuze

• Levering binnen 2 weken na het doorgeven van je selectie

PAKKET 2 | MEEST GEKOZEN!

€480*

• Telefonisch intakegesprek 

• Gepersonaliseerd Pinterest moodboard

• Tot 2 uur fotografie

• 25 zorgvuldig bewerkte fotobestanden in hoge en lage resolutie

• Tot 2 locaties naar keuze

• Levering binnen 2 weken na het doorgeven van je selectie


BEELDBANK

€860*

• Telefonisch intakegesprek 

• Gepersonaliseerd Pinterest moodboard

• Tot 4 uur fotografie

• 50 zorgvuldig bewerkte fotobestanden in hoge en lage resolutie

• Tot 3 locaties naar keuze

• Levering binnen 2 weken na het doorgeven van je selectie

MEMBERSHIP

€1460* per jaar

• Telefonisch intakegesprek 

• Gepersonaliseerd Pinterest moodboard

• 4 shoots per jaar (vergelijkbaar met 4 x pakket 2)

• 100 foto's onder te verdelen over 4 shoots 

• Tot 2 uur fotografie per shoot 

• Betalen in meerdere termijnen mogelijk

snelservice

€100*


Heb je de foto’s snel nodig?

Voor €100 stuur ik de foto’s binnen 3 dagen naar je op. Laat mij dit wel alvast weten bij het boeken van de shoot zodat ik hier rekening mee kan houden.


* Deze prijzen zijn vrijgesteld van btw en exclusief reiskosten (0.35/km vanaf 9811PD) Hou er rekening mee dat de locatie eventueel ook kosten met zich meebrengt. 


Extra foto's zijn af te nemen voor €15 per stuk. 


Wil je liever een pakket op maat? Stuur mij dan een berichtje en vraag naar de mogelijkheden.
Ik denk graag met je mee!


MENTORING module (optioneel)


De BRANDING shoot kan uitgebreid worden met de MENTORING module. Deze module is geschikt voor jou als ondernemer die na de BRANDING shoot ook zelf aan de slag wil gaan met het creëren van beeldende content die in lijn is met de stijl en sfeer van je onderneming. Er geldt een combinatiekorting van 15% op de totaalprijs. Voor meer informatie over de verschillende MENTORING modules klik hier.


PRODUCT fotografie (optioneel)


De BRANDING shoot kan uitgebreid worden met PRODUCT fotografie. Tijdens de BRANDING shoot zullen jouw producten of diensten ook betrokken worden, dit is immers een essentieel onderdeel van je business, maar de nadruk ligt op jou als drijvende kracht die jouw business uniek maakt. Wil je echt je producten voor bijvoorbeeld een webshop in beeld hebben gebracht dan kan je kiezen voor deze extra service. Er geldt een combinatiekorting van 25% op de totaalprijs. Voor meer informatie over PRODUCT fotografie klik hier.WERKWIJZE


1/ Ben je enthousiast na het zien van mijn werken en spreekt mijn werkwijze je aan? Vul dan het contactformulier in. Hierna neem ik zo snel mogelijk contact met je op. We plannen een telefonische afspraak in om jouw wensen te bespreken.


2/Tijdens de telefonische intake bespreken we wat we willen vastleggen. We bepalen wat jij met je bedrijf wilt uitstralen en welke foto’s daarbij horen. We kiezen een datum en een geschikte locatie. Daarnaast ontvang je een online vragenformulier en contract van me.


3/Na het ontvangen van je betaling is je plek in mijn agenda definitief. Ik maak n.a.v. ons telefoongesprek een moodboard op Pinterest, ik stuur jou ook een uitnodiging zodat je ook beelden kunt toevoegen. Op deze manier komen we samen tot een helder beeld wat betreft de sfeer en stijl die we willen creëren.


4/Op de dag zelf maken we er een leuke tijd van. We zullen eerst even rustig een kopje thee of koffie drinken en dan gaan we aan de slag. Tijdens de shoot geef ik tips over het poseren. Neem wat verschillende kledingsetjes en accessoires mee.


5/Na de shoot stuur ik je een gallery op met de foto’s. Uit deze foto’s kun je vervolgens zelf een selectie maken van jouw favorieten. Zie je meer foto’s dan in je pakket zaten? Geen probleem, het is altijd mogelijk om extra foto’s af te nemen. Extra foto's kosten 15,- per stuk. 


6/Na het doorgeven van je selectie ga ik aan de slag met de bewerking. Ik pas bijvoorbeeld de kleur en het licht aan en doe wat retouch. Ik upload binnen twee weken nadat je je selectie hebt doorgegeven de foto's in de online gallery. Je kunt de foto's via deze gallery op hoge en lage resolutie downloaden. De rekening van de eventuele extra bestelde foto's (buiten je pakket) wordt meegestuurd.

Extra Informatie


Wat kan je verwachten?


Ik geef jou aan wat we gaan doen; ik zal je soms vragen een handeling te doen, bijvoorbeeld werken/lopen waarbij ik jou observeer, en soms zal ik je heel expliciet vragen om bijvoorbeeld net eventjes je gezicht een tikkeltje naar me toe te draaien. Eigenlijk verloopt de ochtend heel natuurlijk, want ik wil graag jou laten zien, en niet een ‘pose’. 


Een paar dingetjes om van te voren over na te denken; 


- Je kleding; kies iets wat bij je past, en het liefst 1/2 setjes, of af te wisselen shirts. En een jasje/vestje om mee af te wisselen. Zo kunnen we heel gemakkelijk zorgen voor diversiteit. Accessoires; leuk! Maar alleen als je het ’normaal’ gesproken zou dragen en het dus goed bij je past. En je je niet ongemakkelijk voelt. (En het liefst geen kleine streepjes/merkvermelding)

- Heb je items waar je een bijzondere waarde aan hecht of die qua beeld staan voor wie je bent? Iets wat je maakt of gemaakt hebt? Iets met een verhaal? Dit kan van alles zijn; van een boek die je geïnspireerd heeft tot een oude koffer van je oma. Het is leuk om dit toe te voegen aan je beeldend verhaal. Het mag ook meer dan 1 item zijn.

- Heb je een beeld van jezelf zoals jij jezelf ziet of graag zal zien? Dit hoor ik graag.

- Kijk in je (werk) omgeving waar een plek is/ de plekken zijn die jou aanspreken, en besteed er aandacht aan om deze plek(ken) het beste tot hun recht te laten komen zodat er geen (voor jou) storende elementen zichtbaar zijn op de foto. En juist wel de elementen die jij belangrijk vindt.

- Denk er over na wat je van jouw ondernemerschap wilt laten zien; welke beelden zou je uiteindelijk willen hebben; dit bespreken we tijdens de intake.

- Kijk rond bij je locatie, misschien is er in de buurt wel een prachtige plek die we nog kunnen meepikken. 


Jouw inbreng is voor mij heel belangrijk, dus mocht je alvast het een en ander met mij willen delen of heb je vragen/opmerkingen, laat het me horen!